diumenge, 24 de juny del 2007

ELS COMPONENTS DE L'EXPEDICIÓ

Alex Estela Carreras, 35 anys.
President i fundador del Centre Excursionista de Flix (CEF).
Membre del GAME (Grup d’Alta Muntanya Espanyol).
Des de l’any 93 ha escalat gairebé 1.500 rutes, unes 500 entre 100 i 1200m. D’aquestes unes 50 han estat noves rutes. Ha escalat gairebé per tota la geografia catalana i espanyola, així com als Alps, Dolomites, EEUU, Marroc, Alaska i Pakistan.
Destaquen els premis de la FEEC i la FEDME per les escalades fetes l’any 2000 (Marroc) i 2003 (Pakistan). Ha aconseguit un nivell de 7a en roca, A4 en artificial i 5+ en gel.
Toni Garcia Rodas, 34 anys, soci del CEF des de l’any 99.
La seva llarga experiència l'ha fet escalar a gairebé totes les parets de Catalunya i Espanya. Sempre intentant portar l’escalada lliure per bandera també ha escalat als Alps, Còrsega, Sardenya, Thailàndia i Sudàfrica. A aconseguit un nivell de 7b+ en roca, A2 en artificial i 5 en gel.David Gensana, 29 anys, soci del CEF i del Centre Excursionista de Balaguer.
Actualment cursa el segon curs de guia de muntanya. Té molta experiència en la muntanya amb escalades per tota Catalunya i Espanya així com als Alps. Ha aconseguit un nivell de 7a+ en roca, A3 en artificial i 5+/M6 en gel.
1 comentari:

quim ha dit...

Que us vaigo molt bé i a veure si aquest cop puc venir a veure el passe de les fotografies. Molta sort Àlex.